Vloeren in Emmen of omgeving  

 
 

VOOR AL UW VLOEREN

Wilt u een mooie maar goedkope PVC vloer in Emmen? Of bent u op zoek naar een vloer van tapijt, laminaat of vinyl? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

Van PVC vloeren tot laminaat, parket tot kamerbreed tapijt, en van marmoleum tot het vloerkleed waar je elke vloer mee afmaakt. Vloeren zijn de basis van je interieur en geven sfeer aan je woning.

Wij kunnen uw vloer snel leveren in Emmen en voor u leggen. Waarom zijn PVC vloeren in Emmen zo populair? Dat komt doordat ze niet alleen weinig onderhoud nodig hebben, maar er ook prachtig uitzien. De vloer even dweilen elke paar dagen is al genoeg. Daarnaast zijn PVC vloeren geschikt voor elke kamer. Benieuwd naar alle voordelen van PVC vloeren?

Neem dan contact op met De Vries Vloeren.

Kies uw vloer bij u thuis of op kantoor, wij komen graag bij u thuis of op het bedrijf voor advies op maat. U krijgt meteen een passende prijs en mogelijkheid voor inplannen.

De vloer meten wij eventueel direct voor u in. Dit alles uiteraard geheel vrijblijvend. Benieuwd wat het vernieuwen van uw vloer gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij u thuis.

Een greep uit ons assortiment

Voor een vakkundig en vrijblijvend advies komen wij graag bij U langs.

Pvc Vloeren

Tapijt vloeren

Tapijt Vloeren

Laminaat Vloeren

Laminaat Vloeren

Marmoleum Vloeren

Marmoleum Vloeren

Vinyl Vloeren

Vinyl Vloeren

MDF Sfeerplinten

MDF Sfeerplinten

Offerte aanvragen!

 
 
 
 
1
1