Vinyl-vloeren

Vinyl-vloeren

Jarenlang plezier hebben van je vloer? Weinig tot geen onderhoud? En misschien nog wel belangrijker: geen beschadigingen door water en vlekken? Dan is ons advies: een vinyl vloer kopen. Vinyl vloeren zijn slijtvast, onderhoudsvrij en makkelijk schoon te houden. Kortom: ideaal voor elke kamer in huis.

Een vinylvloer is een vloer die eigenlijk alles heeft

  • Duurzaamheid: dankzij de constructie en zeer sterke toplaag
  • Gemak: zeer eenvoudig in onderhoud
  • Comfortabel: dankzij de veerkracht
  • Mooi: door de prachtige verschillende dessins, kleuren en de warme uitstraling

Verschillende dessins en kleuren

Ben je overtuigd over de unieke eigenschappen van een Novilon vinyl vloer? Laat je dan verrassen door de tientallen variaties waarin Novilon verkrijgbaar is. Kies bijvoorbeeld uit een houten vloer motief, visgraatvloer, tegels of betonlook. Vervolgens bepaal je de vorm en de afwerking. Ga je voor kamerbreed vinyl, stroken of tegels? En kies je voor een vinyl vloer met v-groef of ga je liever voor een matte finish? Wat je keuze ook is, met een vinyl vloer geniet je nog jarenlang van een prachtige vloer.

Onderhoudsarm en stil

Wanneer je op zoek bent naar een goede vloer voor het hele gezin, zit je met vinyl vloer goed. Novilon is namelijk de ideale vloer voor het drukke gezinsleven. Dit komt mede door de geluiddempende werking van het materiaal. Novilon wordt niet voor niets ‘een stille vinyl vloer’ genoemd. En dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor de (onder)buren! Maar dat is nog niet alles. Deze vinyl vloer is namelijk eenvoudig te onderhouden. Vuil en stof hebben nauwelijks vat op de vloer en dankzij de unieke structuur zorgen water en andere vloeistoffen niet direct voor vlekken.

Bij interesse of advies kunt u altijd contact opnemen via 06-39149170 voor een uitgebreid advies op maat.  We helpen je graag bij het zoeken naar vloer die het beste bij jouw woning past en aan jouw wensen voldoet.

 

 
 
 
 
1
1