Tapijt

Tapijt-vloeren

Vloerbedekking is de basis voor ieder interieur. Wil je dat echte ‘thuis-gevoel’ creëren? Kies dan voor tapijt. Heerlijk zacht aan de voeten en tegelijkertijd zorg je voor een warme en natuurlijke uitstraling. Kwa kleuren, designs en texturen kun je met tapijten vrijwel alle kanten op. Tapijt komt in een aantal verschillende vormen voor: in rollen voor een gehele bedekking van de vloer (kamerbreed tapijt), vloerkleden en tegels.

Het is populair om tapijt te combineren met een andere vloersoort. Bijvoorbeeld een vloerkleed in de woonkamer die is gelegd op een vloer van laminaat, parket of PVC.

Waar is tapijt van gemaakt?

Tapijten worden veelal vervaardigd uit een mix van verschillende materiaalsoorten. Op deze manier kan tapijt bijvoorbeeld een uitstraling van wol hebben, zonder alle nadelen van wol.

Verschillende soorten tapijt

Met een grote selectie aan verschillende tapijten van veel verschillende merken is er altijd wel een tapijt te vinden dat past bij jouw stijl en interieur. Bij Multivloer Emmen vind je tapijten van prachtige merken als:

  • Bonaparte
  • Desso
  • Dersimo
  • Interfloor
  • Parade

De meeste tapijten bestaan uit wol, polyester, polyamide, polypropyleen of sisal. Dit zorgt ervoor dat tapijt sterk is en tegelijkertijd vocht- en vuilafstotend is.

Een tapijt bij de Vries Vloeren Emmen schaf je voor een goede prijs aan waarna je er daarna een flink aantal jaren mee vooruit kunt. Dat is toch wat je wilt?

Bij interesse of advies kunt u altijd contact opnemen via 06-39149170 voor een uitgebreid advies op maat.  We helpen je graag bij het zoeken naar vloer die het beste bij jouw woning past en aan jouw wensen voldoet.

 
 
 
 
1
1