MDF Sfeerplinten

MDF Sfeerplinten

De wanden en de vloer zijn de basis van het interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte. Echter, de randafwerking is minstens zo belangrijk. Met de juiste Sfeerplint geef je jouw interieur de final touch. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een hoge plint, laat dit de ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken. Bovendien kunnen snoeren makkelijk worden weggewerkt achter de plinten. Het ruime assortiment van Sfeerplinten biedt voor ieder type ruimte de juiste plint.

Sfeerplinten deze plinten zijn allemaal gemaakt in MDF V313-kwaliteit. Alle Sfeerplinten zijn gemaakt van bruin MDF, wit gegrond en 1 x wit voorgelakt in RAL9010. Hierdoor kan de plint in één keer worden afgelakt, wat een gemak!

De Sfeerplint is beschikbaar in verschillende varianten, van Modern tot Barok. En dan ook nog in diverse hoogtes.

Er zijn ook speciale Sfeerplinten. Met de Flexibele Sfeerplint kan ieder type muur afgewerkt worden, zelfs de ronde muren! De Renovatieplint wordt over bestaande plinten geplaatst,  minder sloopwerk, wel zo snel! Ook hebben veel van onze plinten een uitsparing aan de onderzijde voor een contactgeluidreducerende strip, ideaal in appartementen of op de bovenverdieping!

Bij interesse of advies kunt u altijd contact opnemen via 06-39149170 voor een uitgebreid advies op maat.  We helpen je graag bij het zoeken naar vloer die het beste bij jouw woning past en aan jouw wensen voldoet.

 
 
 
 
1
1