Marmoleum-vloeren

Marmoleum-vloeren

Marmoleum vloeren worden voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt. Het strakke design is stijlvol én zeer gemakkelijk in onderhoud.

Uitvoeringen variëren van op rol, als tegel of als eenvoudig te leggen panelen. Je kunt marmoleum in veel uiteenlopende ruimtes gebruiken. Het is erg geschikt voor kinderdagverblijven, ziekenhuizen, winkels en restaurants, maar wordt steeds meer in huizen of kantoren toegepast. Met marmoleum kun je dus alle kanten op!

De Marmoleum-collectie bestaat uit verschillende kleuren, structuren en formaten. Dus wat je stijl ook is; dankzij onze uitgebreide Marmoleum collecties is er altijd wel een linoleum vloer die bij jou past. Houd je van een stoere uitstraling? Dan is een Marmoleum betonlook vloer misschien wel iets voor jou. Liever een mooie houten vloer? Ga dan voor linoleum met de looks van echt parket.

Marmoleum Click

Linoleum vloer is verkrijgbaar in banen, tegels, stroken en Marmoleum Click. Deze klikvloer is eenvoudig zelf te leggen en wordt, in tegenstelling tot veel andere klikvloeren, niet gelijmd. Hierdoor blijft Marmoleum een duurzame vloer. Ook na het leggen. Bij het leggen van Marmoleum Click is een vlakke ondergrond erg belangrijk. Een ondervloer is niet nodig. Marmoleum Click bestaat namelijk uit een geluidsabsorberende kurklaag en een Marmoleum toplaag. De ondervloer is dus al geïntegreerd in het product. Het leggen van een linoleum vloer was nog nooit zo makkelijk!

Denkt u erover om een Marmoleum vloer te laten leggen. Neem dan contact met ons op via 06-39149170 voor een uitgebreid advies op maat.  We helpen je graag bij het zoeken naar vloer die het beste bij jouw woning past en aan jouw wensen voldoet.

 
 
 
 
1
1