Laminaat vloeren

Laminaat-vloeren

Laminaat is steeds populairder geworden en vooral kliklaminaat is op dit moment erg populair. Laminaat is met name populair geworden door verbeterde foto -en productietechnieken, het laminaat is haast niet meer van echt te onderscheiden: knoesten, nerven, spijkergaten en zelfs een zichtbare en voelbare houtstructuur.

Laminaat is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo zijn er laminaatsoorten met en zonder decoratie. Laminaat met verlichting of met sierlijnen in de print. U kunt op deze manier uw vloer een persoonlijke tint geven. Het is zelfs mogelijk om uw laminaatvloer te voorzien van elektrische vloerverwarming of met een warmwater vloerverwarming als hoofdverwarming. Vraag bij uw leverancier naar de diverse mogelijkheden.

Kliklaminaat is op dit moment verreweg de meest gekochte laminaatsoort van Nederland. Door een speciale verbinding klikken de planken als het ware in elkaar en is het gebruik van lijm niet meer nodig. Een ander pluspunt van kliklaminaat is het feit dat u het gemakkelijk zelf kunt leggen. Bij bepaalde merken is het zelfs mogelijk om het te verhuizen! Een ander voordeel van kliklaminaat is dat een beschadiging in sommige gevallen zeer gemakkelijk vervangen kan worden.

Echter moet u wel opletten dat er vele merken zijn met verschillende type sluitingen. Ondanks dat u bij aankoop goed moet opletten en goed geïnformeerd moet worden, is kliklaminaat een perfecte en snelle manier om uw kamers van laminaat te voorzien.

Denkt u erover om een Laminaat vloer te laten leggen. Neem dan contact met ons op via 06-39149170 voor een uitgebreid advies op maat.  We helpen je graag bij het zoeken naar vloer die het beste bij jouw woning past en aan jouw wensen voldoet.

 
 
 
 
1
1